• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Edi Rama në Poliçan - Kryeministri qëndroi "200" minuta në Bashkinë Fqinj / Foto

Kryeministri Edi Rama nga mesdita e sotme ishte në Poliçan, ndërsa në rrjetin social Facebook përmes video të para-regjistruara në ERTV u shfaq në disa bashki të tjera të qarkut. Ndërsa vëmendja e mediave ishte në Tiranë, ku një protestë e opozitës u bë lajmi ndërkombëtar i zhvillimeve jo të qeta që ndodhet Shqipëria, kryeministri Rama zgjodhi Poliçanin sot ( sikundër kemi njoftuar më herët )
Me një rregull të fortë PR, dhe i kujdesshëm për audiencën e tij në Facebook, munguan fotot në rrjet, derisa të rishfaqen më vonë e më të selektuara në komunikimin social facebook të kryeministrit. Corovoda Online siguron disa imazhe të vizitës në Poliçan, mesditën e sotme. Kredit Imazhi : B.A. / D.M.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA