• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Kufizime në 1 prill - Oshee "nuk gënjen" - Ja zonat që do kenë mungesë të energjisë në Skrapar dhe Poliçan

Drejtoria Rajonale e Oshee Berat ka njoftuar më herët se në ditën e parë të prillit 2019, do të ketë mungesë të energjisë elektrike për disa orë të para të ditës. Stakimi i Energjisë do të prek edhe Skraparin dhe Poliçanin ndërsa sqarohet se do punohet nga ora 02:00 deri në 05:00 në Nën Stacionin e Kuçovës.
Në Skrapar dhe Poliçan do të ketë mungesë të energjisë elektrike pas mesnate 02:00 deri në 05:00 së paku në zonat:
Bargullas,
Nishove,
Novaj,
Provonik,
Kalluç,
Serat Poliçan,
Ujesjellesit Poliçan,
Mbrakull,
Terpan,
Torozhan,
Bashkia Poliçan,
Furra Celikut,
Uzina Polican,
Spitali Polican,
Ish Spitali Vjeter,
Vodafon,
Tuneli,
Qyteti Skrapar,
Policia,
Frigoriferi,
Konservat,
Çerenisht,
Nishice,
Veleshnje,
Ujesjellesi Sharove,
Potom,
Çepan,
Backe,
Kreshove,
Lepan,
Leshnje,
Gjorgjove,
Tomorrice,
Turizmi,
Spitali Çorovode,
Ujesjellesi Çorovode,
Telekomi,
Store,
Verzhezhe,
Munushtire,
NSHN,
Konservat,
Kakruk,
Vendreshe,
Spathare,
Krorez,
Stacioni Pompave,
Dobrushe
Bogove
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA