• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Shoqata "Tomorri" - Durrës mbledh arsimtarët që kanë Punuar në Skrapar - Takimi për 7 Marsin / Video

Dega e Shoqatës Tomorri për Durrësin zhvilloi më herët një aktivitet në kuadër të ditës së 7 Marsit. Në aktivitetet morrë pjesë edhe shumë mësues nga Tirana dhe Durrësi që kanë punuar për arsimin në Skrapar. Hajri Nuhu, Kryetar i Shoqatës Tomorri Dega Durrës, Skrapari ynë ka një histori të ndritur në përpjekjen për gjuhën dhe shkollën shqipe. Të varfër ishin skraparasit por ishin të pasur nga shpirti dhe shkollën e donin si dritën e Diellit. Skraparasit ishin në vijën e parë kur duhej të mbrohej edhe me gjak alfabeti dhe gjuha jonë e bukur"

Në takim u shfaq edhe dokumentari "Ditare Krenarie" kushtuar Liri dhe Ismail Shiroku për kontributin e tyre për shumë vite në arsimin vendas.

Një report video i AdriaNet, një rrjet lokal në Durrës trasmetoi Kronikën Video në Vijim:

©Corovoda Online / AdriaNet

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA