• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Nga Skrapari në Venecia - Cilët janë vëllezërit Biraku që krenojnë vendlindjen

Nga Skrapari në Venecia... e si të mos shkëputen nga rrënjët e origjinës, një resorant mban në përjetësi emrin e të atit të tyre Ali Biraku... atje në Venezian magjike. Emiliano Biraku është një ndër shqiptarët e sukseshëm që jetojnë në Itali. Në vitin 2003 ai u largua për studime në Venezia, Itali ku dëshira e parë studimore e tij krahës studimeve universitare ishte hulumtimi mbi marrëdheniet historike mes Venezias dhe Shqipërisë. Pas studimeve Emiliano nisi punën fillimisht në sektorin bankar. Në 2012 investoi në sektorin e resoranteve, gjithësej tre prej tyre në Venezian e tij. Një prej resoranteve në 2015 e quajtën Tratoria Ali d'oro duke i vendosur emrin e të atit. Paralelish ai filloi edhe angazhimin e tij politik ku u inspiruar nga politika e Renzit dhe shpejt do të shihej si protagonist në Partinë Demokratike një forcë e majtë në Itali që ka një qëndrim më social ndaj emigrantëve. Në 2017 u zgjodh anëtar i Asamblesë Kombëtare të kësaj partie. Ermali është vëllai tjetër. Ai në 2005 erdhi në Venezie për studime në fushën e Arkitekturës. Më pas i'u bashkuan sipërmarrjeve për hapjen e resoranteve ku Ermali ishte Interior Design i modelimit deri në detaj i çdo elementi. Një krenari më shumë për Skraparin!
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA