• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Bashkia Skrapar kërkon zyrtarisht Lirimin e Mjediseve të KZAZ 66 - Shkresa

Bashkia Skrapar i është bashkuar bashkive të tjera të djathta në vend duke dërguar zyrtarisht shkresën për lirimin e mjediseve ku punon KZAZ Nr.66 në Skrapar. Me shkresën Nr. 1807 Prot datë 14.06.2019 me lëndën: "Për lirimin e sallës së Këshillit Bashkiak", autoriteti vendor ka kërkuar lirimin e menjëhershëm të mjediseve të KZAZ-së Nr.66 si dhe heqjen e listave përfundimtare të zgjedhsve nga kopshtet, çerdhet dhe shkollat.


Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA