• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

VIDEO / Zhvillohet në Skrapar eventi Miss dhe Mister Lulja 2019 - Aktiviteti i përvitshëm zgjedh vogëlushët më të bukur

Qëndra Kulturore e Fëmijëve Skrapar organizoi sot pasdite eventin "Miss dhe Mister Lulja - Skrapar 2019". Aktiviteti u zhvillua pasditen e sotme e enjte 6 qershor 2019 dhe është në vazhdën e një tradite disa vjeçare që organizohet nga kjo qëndër. Corovoda Online shkëput disa fragmente video nga ky event i mbajtur pak minuta më parë.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA