• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ilaçet me Rimbursim - Pacientët e Skraparit nuk do të duhet më të shkojnë në Berat për "rimbursimin"

Ndërsa më parë, pas marrjes së rekomandimeve nga mjekët e familjes, një pacient i Skraparit (me shtrirje 775 kilometër katrorë dhe gati 102 fshatra të largët), duhej të shkonin vetë drejt Beratit për të marrë recetën e barnave të rimbusueshme, kjo nuk pritet të ndodh më. Pacientët duhet të përshkonin së paku 3 orë udhëtim (vajtje - ardhje) por edhe të shpenzonin minimalisht 600 lek çdo herë që vinin në Berat, kjo përtej vështirësisë shëndetësore. Por së fundmi, kjo situatë do të ndryshoj për mirë. Spitali Bashkiak Skrapar njoftoi së fundmi se çdo pacient që përfiton trajtim nga lista e barnave të rimbursueshme, nuk do të duhet më të shkoj në Berat. Çdo pacient pasi merr rekomandimin e mjekut të familjes, duhet të paraqitet në Spitalin Bashkiak Skrapar, pranë mjekut intern, ku ky i fundit do të jetë ai që do të lëshoj recetën me barna të rimbursueshme. Lajmi konfirmohet nga burime të Spitalit Bashkiak Skrapar, si dhe përmes një postimi në rrjetin social facebook të një posteri në tekstin e të cilit referohet lajmi.
© Corovoda Online / Spitali Bashkiak Skrapar / rrjet social

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA