Reparti i Bigazit: Mendohet ne 20 gusht 2012 mbyllja e procesit te demontimit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Reparti i Bigazit: Mendohet ne 20 gusht 2012 mbyllja e procesit te demontimit

Fatjon Kaloci
28.4.12
Ndersa kete te shtune 28 Prill 2012 behet plot nje vit nga aksidenti ne pune gjate demontimit ne Bigaz te 2011 ku nje shtetas A.M mbeti pa jete dhe te pakten 3 te tjere u lenduan ky repart ushtarak ku prej disa vitesh kryhet edhe proces demontimi i materialeve luftarake te dala jashte perdorimit, ne 20 gusht 2012 mund te mbylli perfundimisht procesin e demontimit. Ne 2008 gjate procesit te demontimit u verifikua incidenti i pare ne kete rapart ku gjate demontimit nje pjese e nje predhe ne distance hapi nje zjarr te vogel prane nje kodre prane. Me i fundit incident qe ndodhi prane rrethinave te ketij reparti ishte ai i pak me shume se nje jave me pare ku nje shtetas qe grumbullonte skrap per te siguruar te ardhura per jetesen mbeti pa jete.
Corovoda On Line