Corovode: Grushta mes te varferit dhe te pasurit. Konflikti i rralle shokon banoret **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Grushta mes te varferit dhe te pasurit. Konflikti i rralle shokon banoret

Fatjon Kaloci
20.6.12
Kete fillim jave nje ngjarje e vecante ndodhi ne Corovode. Sipas raportit nje ngjarje ne te cilen dy persona u perfshin ne nje sherr te ashper me grushta e shqelma ku shitesi rrahu klientin e tij ne nje dyqan periferik ne Corovode, ne skaj te lagjes Hasan Seitaj. Raporte te ardhura me heret thane per Corovoda On Line se nje shtetas qe ne gjithe zonen njihej si nje person tejet i varfer, kishte mundur te siguronte 500 lek fale nje pune te gjetur me veshtiresi. Nen entuziazmin e pageses se marre, shtetasi vendosi te gezoj edhe pjesetaret e familjes se tij te varfer duke blere nje pule 200 lekeshe ne dyqanin ne fjale. Dhe raporti qe fatkeqesisht perngjet me nje tragji-komedi citon se deri ne kete cast nuk kishte patur asnje problem. Por kur ishte kthyer ne shtepi dhe kishte pare se pula e blere frigoriferike ishte totalisht e kalbur. I irrituar klienti kerkon me ngulm sqarim ne shitesi i cili nuk ka dashur t’i jap nje mall tjeter apo leket mbrapsht pasi malli ishte hapur????.. Ka mjaftuar kaq dhe debati perfundoi ne nje grusht te forte mes paleve. Minuta me vone pas ngjarjes gjithe zona e afert u perfshi ne debate mes arsyeve se kush kishte te drejte. Por si gjithnje shprehja “S’ka shtet” edhe ne kete rast ishte nje nder shprehjet qe i bashkonte te tera palet pasi “shitja e produkteve ushqimore, te pakontrolluara nga autoritet pergjegjese per mbrojtjen e konsumatorit mund te evitoj shume problematika, jo vetem nga ky rast por mbi te gjitha shendetin publik”. Shitesi konsiderohet si nje person me minimalisht 2 aktivitet shume fitimprurese
©Corovoda On Line