Asfaltohet Segmenti Axhensi - Bashki ndonse vetem 50 metra serisht probleme **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Asfaltohet Segmenti Axhensi - Bashki ndonse vetem 50 metra serisht probleme

Fatjon Kaloci
14.7.12
Ndersa 4 dite me pare u asfaltua nje segment prej afro 50 metrash ne hyrje te Corovodes burime jozyrtare folen se ne nje pjese te tij, trashesia e asfaltit dhe cilesia e tij nuk jane uniform. Ne dukje pamja joshese e rruges qe vendasit e njohin si segmenti Axhensi - Bashki ka marre trajtat e nje pamje te bukur, por investimi ne nje segment te tij te le te kuptosh se vitet ne vijim do ti ofrojne serisht rulin po ketij segmenti. Gjithesesi pamja e re e rruges sjell pak ere investimesh. Megjithate ne pritje per konfirmim zyrtar eshte edhe lajmi se sheshi ne Corovode mund te ridimensionohet duke vendosur disa vazo lulesh per te shmangur levizjet kaotike te mjeteve por kjo eshte ende per tu analizuar citojne burime jozyrtare.
Imazhi ne bashkengjitje Pamje Corovoda 2012
©Corovoda On Line