Bashkejetesa ne Komunitet Corovode incidentet mes fqinjeve kulmojne tek institucionet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Bashkejetesa ne Komunitet Corovode incidentet mes fqinjeve kulmojne tek institucionet

Fatjon Kaloci
22.7.12
Te jetosh ne godina me nje shkalle te perbashket ne Corovode eshte nje karakteristike per shumicen e banoreve. Por problemet vecanerisht kur ato mbarten prej vitesh ndodh qe mes fqinjesh te shkojne drejt institucioneve. Me se fundmi nje rast i tille ka vene ne "siklet" edhe institucionet ku sipas raportit nje banor i nje kati te katert te nje pallati i ka nderprere vete ujin e pijshem nje kati te peste pasi sipas tij fqinji le rubinetat hapur apo edhe se tubacionet e ujerave te zeza qe vijne nga kati i siperm jane care. Nga ana tjeter vete banori i katit te peste mjaftohet me "nuk kam lek per investim". Ka mjaftuar kjo situate qe banoret respektivisht t'i drejtohen me ankesa disa institucioneve per te mesuar se "kush ka te drejte?" Por ndonse ky eshte incidenti me i fundit shume episode ndodhin ne pallate duke treguar edhe pak a shume sensin e bashkejeteses ne komunitet, ne marreveshje dhe raport reciprok. Mbase eshte ceshtje mentaliteti per subjektet e ketyre episodeve por problemet nga mirekuptimi mesa duket shpesh i mbesin "inatit". Eshte kjo Corovoda tjeter.
Eshte ky Corovoda On Line
©Corovoda On Line