Moti: Gushti nis me paqendrueshmeri. Vranesira dhe rreshje te dobta neser prej ores 10:30 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Moti: Gushti nis me paqendrueshmeri. Vranesira dhe rreshje te dobta neser prej ores 10:30

Fatjon Kaloci
31.7.12
Diell, re dhe shi nje kohe aspak e favorshme per ata te cilet per diten e merkure ne Corovode do te pushojne per rreze dielli. Te pakten keshtu parashikon e merkura 1 gusht 2012 per Corovoden. Sipas sherbimit Meteo te Corovoda On Line deri rreth ores 10:30 gjithcka do te jete me nje kohe te qendrueshme me diell por pas saj vranesirat e dobta do te shoqerohen me rreshje per nenqiellasit e Corovodes. Rreshjet e shiut do te jene te dobta dhe lokale dhe do te alternohen me vranesira dhe diell pra nje kohe jo e qendryeshme. Rreshjet do te jene me intesive rreth ores 17:00 deri ne 18:00. Temperatura me e larte ne Corovode nuk do ti kaloj 31 grade celsius ndersa me e ulta 21 grade celsius.
©Corovoda On Line