Wikileaks korrik 2012: "Kosovaret jane muslimane, cka do te thote ata jane armiqte tane" E-maili: **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Wikileaks korrik 2012: "Kosovaret jane muslimane, cka do te thote ata jane armiqte tane" E-maili:

Fatjon Kaloci
27.7.12
Nen serine e Global Intelligence Files, Wikileaks ne daten 1 korrik 2012 publikon nje tjeter shkrim qe i referohet nje sere emailesh te publikuara si pjese e dosjeve te inteligjences globale. Nen titullin "Raporti i Inteligjences gjeopolitike: Rusia: Kosova dhe perceptimi asimetrik" te publikuar ne daten 1 korrik 2012 jepet nje email qe daton ne 19 dhjetor 2007. Ndersa te plote materialin ne gjuhen angleze mund ta lexoni duke klikuar ketu, ne shkrim vecojme disa terma te perdorur ne kete email:
"Ja ku jam, nje urryes komunist i rregjur, dhe akoma po i kerkoj Rusise kete: Perse? Sepse Shtetet e Bashkuara cu duhet me keto pune apo qe ndihmojne Kosovaret ne ate qe bejne ata? Kosovaret jane Muslimane, cka do te thote qe ata jane armiqte tane. Ata nuk bene as aleance - sic bene muslimanet e Bosnjes ne Luften e Dyte Boterore me gjermanet... "
GIF apo Global Intelligence Files jane disa komunikime elektronike qe wikileaks publikon.
©Corovoda On Line Imazhi Nje foto Web e bere nga siti zyrtar i Wikileaks mbi kete postim.