Aktori i filmit "I vetem ne shtepi" tremb Revista amerikane: Dyshohet se perdor heroine **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Aktori i filmit "I vetem ne shtepi" tremb Revista amerikane: Dyshohet se perdor heroine

Fatjon Kaloci
1.8.12
Aktori i njohur ne Shqiperi per suksesin ne filmin I vetem Ne shtepi (Home alone) Macaulay Culkin mendohet se ka probleme serioze me drogen. Keshtu shkruan ne numrin e saj te Gushtit 2012 revista National Enquire. Tabloidi ne kopertine ka vendosur nje imazh te aktorit tashme 31 vjecar teper te dobet fizikisht, mendohet se perdor receta per eleminimin e dhimbjeve me oksikodon dhe heroine. Sipas revistes Culkin shpenzon afro 6000 dollare ne muaj per posedimin e ketyre subsancave ilegale.Tabloidi ne fjale permend edhe disa burime qe citojne llojin e drogave qe perdor i dikushmi femije i embel dhe trazavac i "i vetem ne Shtepi".
©Corovoda On Line