E rralle: Portali shqiptar ne kategorine Punesim poston shenimin e rralle Ofroj Pune...Kenaqesi femrave me Lek **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

E rralle: Portali shqiptar ne kategorine Punesim poston shenimin e rralle Ofroj Pune...Kenaqesi femrave me Lek

Fatjon Kaloci
2.8.12
Nje websit i njohur ne Shqiperi njoftime.com per ofertat dhe kerkesat, njoftime dhe lajmerime shitje blerje apo oferta punesimi pak pas ores 21:00 te kesaj te merkure 1 gusht 2012 beri pak habi ne kategorine "Ofroj Pune". Ne nje postim qe corovodaonline kapi gjate monitorimit ditor shkruhet se menyra me e re per te punesuar "Femrat" ne Shqiperi qenka sipas websitit edhe ky njoftim i rralle. (Kliko Ketu )Ne tekstin e shkurter te mesazhit te futur mesa duket gabimisht ne kategorine Ofroj Vende Pune nje "ofrues pune" anonim me ******* ka cituar edhe shenimin " jam ******* ju jap kenaqesi femrave kundrejt pageses nr " Nje menyre e re punesimi apo gabim ne filtrimin e informacioneve qe publikon ky website???. Corovoda On Line publikon nje FotoWeb nga njoftimi ne fjale.
Marre nga websiti njoftime.com
©Corovoda On Line