Konkursi: 16 vjecari fiton 50 000$ ne Konkursin se kush shkruan me shpejt SMS **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Konkursi: 16 vjecari fiton 50 000$ ne Konkursin se kush shkruan me shpejt SMS

Fatjon Kaloci
9.8.12
Nje event i rralle u mbajt dje e merkure 8 gusht 2012 ne New York, Sh.B.A. Eventi i mbajtur nga LG ne nivel kombetar per Ameriken u fitua nga nje 16 vjecar i quajtur Austin Wierschke i cili fitoi edhe cmimin prej 50 000 dollaresh. Ne konkurs ishin kualifikuar dhjetra vete, te cilet duhet te performonin mbi te gjitha tre vecori: saktesine, shpejtesine dhe perqendrimin. Ne morine e garave qe ata iu nenshtruan ishin edhe te shkruanin nje sms me sy mbyllur, me nje dore etj. Eventi u mbajt dje ne New York
©Corovoda On Line