Policani kthehet ne Horror: Shtetasi i pret koken kufomes. Shetit per disa minuta me koken e prere te tij ne uzine **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Policani kthehet ne Horror: Shtetasi i pret koken kufomes. Shetit per disa minuta me koken e prere te tij ne uzine

Fatjon Kaloci
6.8.12
Nje tjeter ngjarje e rende u rregjistrua pak pas mesimit te lajmit se 2 persona mbeten te vrare ne Polican, ne Hyrje te Uzines se ish-Kombinatit Ushtarak. Vrasja sikunderse ju kishim shkruar me pare se kishte konflikte te meparshme mes dy personave dyshohet per nje lidhje jashtemartesore te njeres prej viktimave me bashkeshorten e viktimes tjeter, rregjistroi nje tjeter ngjarje te paprecedente. Sipas raportit nje shtetas me inicialet K.G. pasi mesoi se i vellai i tij mbeti i vrare, shkon dhe i pret koken kufomes se personit tjeter qe u vetvra. Per disa minuta me koken e prere ai ka shetitur ne mjediset perreth uzines. Ngjarja Horror ka perfunduar pak caste me pare.
©Corovoda On Line