Sondazhi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Sondazhi

Fatjon Kaloci
28.8.12
Personaliteti 2012 i Skraparit: Kush do te jete fituesi Juaj ne kete edicion te vitit te Trete Radhazi qe Organizojme deri ne cdo fund dhjetori. Pas fazes se pare se publikimit te sondazhit 2012 dhe votave te marra deri ne korrik 2012 (rezultatet publikuar ne grupimin tone social ne Facebook) qartesojme voten edhe permes kesaj faze te dyte. Votat tuaja do te mblidhen me ato te fazes se pare dhe ne 24 dhjetor do te japin edhe fituesin e edicionit te trete qe perkon me kete vit 2012. Shprehni mendimin tuaj mbi me te preferuarin dhe behu pjese aktive e Corovoda On Line sondazh.


©Corovoda On Line