Albania e Futuro: Mesazh Urimi per 5 Shtatorin! Edhe perse jetojme larg dua te pershendes gjithe skrapallinjte Ja mesazhi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Albania e Futuro: Mesazh Urimi per 5 Shtatorin! Edhe perse jetojme larg dua te pershendes gjithe skrapallinjte Ja mesazhi

Fatjon Kaloci
4.9.12
Rreth mesdites mesazheve te shumta per festen e 70 vjetorit te Clirimit te Corovodes vijne edhe pertej Shqiperise. Presidenti i Shoqates Albania e Futro, Astrit Cela ne nje mesazh derguar per blogun tone, jep urimet e rastit permes nje komunikimi. Corovoda On Line ne bashkengjitje publikon te plote tekstin e letres ne fjale (version i redaktuar) ndersa falenderon rreth 15 email dergues ndermjet te cileve edhe politikan te Skraparit qe na kane percjelle urimet por per shkak te personalizimit te teksteve qe ka ne brendi te ketyre mesazheve ne nuk mund ti publikojme, gjithesesi personalisht Faleminderit te Gjitheve.

...deshiroja nepermjet Blogut COROVODA te uroja nga zemra te gjithe qytetaret e zones tone GEZUAR FESTEN E 5 SHTATORIT !
Kujtoje me nostalgji dyqanet me derrasa qe pregatiteshin per 5 shtatorin, rruget qe gumezhinin, njerezit tane qe zbrisnin nga fshatrat e krahines tone dhe Muzika Popullore qe buciste ne sheshin Riza Cerova. Edhe pse jetojme larg doja me kete mesazh te pershendesja me perzemersi te gjithe Skrapallinjte dhe SKRAPARIN duke enderruar nje qytet sa me turistik, sa
me te paster dhe sa me te embel, kjo eshte rruga per te thithur sa me teper turista ne zonen tone te mrekullueshme !

Gezuar FESTEN E 5 SHTATORIT !
NGA MILANO
ASTRIT CELA
PRESIDENT ALBANIA E FUTURO
©Corovoda On Line