Alert: Rritet aktiviteti sizmik ne Shqiperi Disa termete ne Shqiperi Parashikimi i qendres mesdhetare **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Alert: Rritet aktiviteti sizmik ne Shqiperi Disa termete ne Shqiperi Parashikimi i qendres mesdhetare

Fatjon Kaloci
7.9.12
Ndonse jane thjesht parashikime 7 ditore, autoritet shqiptare duhet ti kushtojne rendesi 7 diteve ne vijim pasi duke nisur nga sot lekundje sizmike do te jene prezent ne Shqiperi. Sipas Qendres Sizmologjike Euro Mesdhetare, ne versionin online ne 24 oret e ardhshme nje lekundje sizmike mund te ndodh ne afersi te Ballshit, Fier. Por kjo nuk do te jete e vetmja. Sipas update te ores 00:01 e se premtes 7 shtator 2012 brenda dy diteve pritet te ndodh edhe nje tjeter lekundje sizmike ne afersi te Peqinit. Ne 5 ditet e tjera, sikunderse imazhi satelitor tregon ne rrathe ngjyre te verdhe priten edhe se paku 5 lekundje te tjera.Ndonse jane parashikime, nuk mund te dihet intesiteti i pritshem i goditjes sizmike, gjithesesi nen alert blogu yne publikon updatin e ores 00:01 te kesaj te premte 7 shtator 2012 sikunderse imazhi tregon parashikimin ne fjale.
©Corovoda On Line / Burimi dhe Imazhi: Fotoweb: emsc-csem.org