Drejt Degradimit Monumenti. Ura e Kasabashit ne Corovode rrezikohet. Investimet: Thuhet tani por ne dimer asgje zbehet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Drejt Degradimit Monumenti. Ura e Kasabashit ne Corovode rrezikohet. Investimet: Thuhet tani por ne dimer asgje zbehet

Fatjon Kaloci
11.12.12
Nje prej monumeteve historik me te vjeter ne afersine e Corovodes, Ura e Kasabashit qe daton qe nga 1640 po shkon drejt degradimit. Ura e cila ende perdoret per surpas te lumit te Guhakut po i neneshtrohet peshes se viteve ndersa ende nuk ka asnje investim per rikonstruksion. Nje projekt restaurimi po ben vite qe flitet por ne fakt asgje nuk ka konkrete. Per cdo fundvit ne ekrane mediash mbi kete veper dalin e flasin drejtues te ndryshem duke cituar se do behet... por kurre sesi dhe kur. Madje me e fundit eshte nje report i Top Channel.
 

Corovoda On Line