Corovode: Vjedhja e cuditshme. Mbi 80 rrota djathe por ende nuk dihet "miu" hajdut **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Vjedhja e cuditshme. Mbi 80 rrota djathe por ende nuk dihet "miu" hajdut

Fatjon Kaloci
8.1.13
Nje ngjarje e cuditshme u mesua diteve te para te 2013 ne Corovode. Sipas raporteve te mehershme kete here targeti i vjedhjes se cuditshme ishte nje sasi djathi tipik vendas i Skraparit. Sipas raporteve mesohet se vepra u zbulua nga pronaret e nje objekti ku perpunohej bulmeti vendas. Mbi 80 rrota djathi kackavall dhe djath te bardhe ishin vjedhur ndersa nuk mesohet asgje rreth "miut" fatlum. Vjedhjet si vepra kriminale ne Skrapar kryesisht kane karakter material, pra behen ndaj banesave apo objekteve ndersa ky perben nje nder te paktat raste kur targeti eshte nje produkt ushqimor qe ne vlera monetare ka dem te konsiderueshem. 2 vjet me pare nje seri vjedhjesh banesash vuri nen panik Corovoden per afro gjithe muajin e shtatorit 2011. Nuk raportohen detaje lidhur me autoresine apo procedurat e tjera investiguese te rastit.
©Corovoda On Line