Krenohet Qarku me Investimet ne Skrapar Ja fotot e Ndryshimit te Madh te bere qe nga 2011 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Krenohet Qarku me Investimet ne Skrapar Ja fotot e Ndryshimit te Madh te bere qe nga 2011

Fatjon Kaloci
5.2.13

Te flasesh per investime ne rruget e fshatrave ne Skrapar nuk eshte e lehte pasi mjafton nje dimer i thjeshte per te treguar bllokimin e rrugeve nga shkarjet dherat guret apo bora ne rastet e tjera. Por Corovoda On line ne kete link shfaq nje tjeter ane te Investimeve te bera ne rruget e Skraparit. Dy imazhet per rruge te vecanta tregojne Krenarine e Qarkut me Investimet e Bera ne Skrapar. Ndonse duhet nje lupe per te pare "se cfare paska ndryshuar" ne thelb investimet duken si nje pretekst per te thene qe e kthyem edhe nje here koken nga ju. Ne nje format imazh Corovoda On Line sjell imazhet te rrugeve si kane qene me pare dhe si u nderhyne, por mos u prihni te shihni formatet e rrugeve europiane. Ne Imazhin e pare eshte Ndetimi i Nje vepre Arti (fjalori teknik ne fakt keshtu e njeh kete term por shume lidhje me artin nuk ka ne fakt) ndersa tregon Ndertimin e nje Muri Mbajtes ne Rrugen per ne Vlushe. Ndersa Investimi i Dyte i perket rruges Devri Gjerbes se nje muri mbajtes bere per gjithe keto vjet qe nga periudha ne fjale. A krenohet me kaq Qarku Berat ne Skrapar?
Imazhet Marre nga  web Qarkut Berat.
©Corovoda On Line