Bashkia Polican ne 30te Bashkite me te Miremenaxhuara te Europes. Certifikimi se shpejti **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Bashkia Polican ne 30te Bashkite me te Miremenaxhuara te Europes. Certifikimi se shpejti

Fatjon Kaloci
21.4.13
Sipas nje raporti Bashkia Polican pritet gjate diteve ne vijim te vleresohet nga nje Institucion Europian mbi menaxhimin me te mire lokal nder vite. Burimi citoi per corovodaonline se se vleresimi ne fjale pritet te vij realisht diteve ne vijim dhe i referohet periudhave disa vjecare te menaxhimit lokal. Kjo e liston Bashkine Polican ne 30 bashkite me te mira ne Europe per miremenaxhimin lokal brenda kushteve e te ardhurave apo sherbimeve per banor qe ofron Bashkia Polican. Ky mund te vleresohet si nje prej vleresimeve me te larta bere nga autoritete europiane per Skraparin duke e trasformuar dhe e sherbyer tashme si shembull te mire vendorin e Policanit. Bashkia Polican prej disa vitesh drejtohet nga Adriatik Zotka dhe shume ndryshime ne investime apo sherbime jane bere me te prekshme per banoret ne keto vite. Ndonse shpesh here vemendja e qeverive te ndryshme shqiptare ndaj bashkive te konsideruara te kategorizimit te 2te apo 3te nuk ka qene shume e madhe, miremenaxhimi i burimeve dhe qeverisjes vendore si dhe perfshirja reale e interesit te komunitetit e bejne kete institucion nje model.
©Corovoda On Line