Corovode: Ndeshja e futbollit te "legjendave" te Skraparit te dikurshem te tapetit te gjelber. Legjendat e "5 shtatorit" serisht bashke por vemendja e komunitetit jo si dikur **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Ndeshja e futbollit te "legjendave" te Skraparit te dikurshem te tapetit te gjelber. Legjendat e "5 shtatorit" serisht bashke por vemendja e komunitetit jo si dikur

Fatjon Kaloci
9.6.13
Nese dikur gjithe qyteti i Corovodes, shkulej per te pare ndeshjet e futbollit te ekipit te "5 Shtatorit" entuziazmin e atehershem si zor ta kthejme mbrapa si dikur por emrat e njohur te ekipit te 5 Shtatorit kane per t'u kujtuar gjate. Sot ne pasditen e se shtunes 9 qershor 2013 ne Corovode u mbajt nje takim sportiv mes lojetareve te dikurshem te ekipit vendas.Ndonse tashme ne fusha te ndryshme veprimtarie per shkak te moshes dhe viteve qe kalojne si biznesmene, drejtues, mesues, etj ata u mblodhen serisht bashke ne Corovode rreth topit te futbollit. Vemendje ju kushtua aktivitetit ndonse jo aq numerike per shkak edhe te fushates elektorale ku ndodhet edhe Corovoda ndersa topi i futbollit mbante siper edhe shenimin LSI, ku zerat e shperndare prej oresh mesa duket bene qe shume sportdashes te tjere ta refuzonin pjesemarrjen per shkak se mund te ishin te PD apo PS. Corovoda On Line sjell nje foto montim te ketij eventi
©Corovoda On Line