Edi Rama: Fidel Ylli do te jete pergjegjesi politik i Qarkut Berat. Video: Ja fjala e plote e mbajtur nga Ylli ne Berat. Partia Socialiste mban Mitingun rajonal ne Berat **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Edi Rama: Fidel Ylli do te jete pergjegjesi politik i Qarkut Berat. Video: Ja fjala e plote e mbajtur nga Ylli ne Berat. Partia Socialiste mban Mitingun rajonal ne Berat

Fatjon Kaloci
12.6.13
Ne nje miting madheshtor ne pasditen e vone te se martes 11 qershor 2013 ne qytetin e Beratit, Edi Rama nder te tjera tha se "...Fidel Ylli do te jete pergjegjesi politik i Qarkut Berat menjehere pas 23 qershorit...". Keshtu Partia Socialiste detajon dhe ben me publike strategjine e saj te Rilindjes per Qarkun Berat.  Me heret me qindra perkrahes bucisnin me thirrjet Skrapari ne sheshin qendror te Beratit, nga ku po mbahej ky event ne kuader te Elektoraleve 2013. Corovoda On Line sjell ne bashkengjitje nje material video nga fjala e Deputetit Fidel Ylli nga ky aktivitet. Ne takim kishte perfaqesi te mbeshtetesve socialiste edhe nga Policani dhe Corovoda.


©Corovoda On Line