Corovode: Mbi 60 turiste te huaj vizitojne Corovoden. Paraditja e se henes nis gumezhimin e Turisteve te huaj. U vizituan dhe Kanionet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Mbi 60 turiste te huaj vizitojne Corovoden. Paraditja e se henes nis gumezhimin e Turisteve te huaj. U vizituan dhe Kanionet

Fatjon Kaloci
8.7.13
Me heret, ne paraditen e se henes 8 korrik 2013 te pakten 2 autobuze me turiste kryesisht nga Cekia dhe Polonia dislokuan ne Corovode. Ky mund te konsiderohet vizitimi numerik me i madh ditor per kete sezon 2013 nga turistet e huaj. Ndonse Skrapari ka bukuri te shumta natyrore dhe monumentale, vizitat e organizuara me se shumti vijne nga agjensi turistike qe paraprakisht i sjellin vizitoret ne Berat. Guidat ne Skrapar zgjasin vetem disa oreshe kjo per shkak edhe te mos pasjes se nje sektori te organizuar per turizmin ne Corovode qe do te mundesonte njohjen e elementeve bazike qe te huajt kerkojne per qendrim me afatgjate si per shembull numer shtretesh ne hotelet ne Corovode, kostot financiare ditore te qendrimit apo edhe ndermjetes udhetimi per te shoqeruar udhetimin me detajet historiko kulturore te zones. Gjate vizites se sotme turistet kane shfrytezuar kohen e qendrueshme te paradites per te bere edhe foto ne Kanionet e Osumit.

©Corovoda On Line - Imazhi shoqerues me karakter ilustrimi ne pamje Varisht, Corovode