Corovode. Vepra e artit. Ura prane lagjes "Hasan Seitaj" drejt finalizimit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Vepra e artit. Ura prane lagjes "Hasan Seitaj" drejt finalizimit

Fatjon Kaloci
13.11.13
Jozyrtarisht ne zhvillimet e pritshme te muajit pritet qe punimet per nje veper arti qe do te lidhi nje segment te ri rrugor mes Lagjes: "Hasan Seitaj" dhe Lagjes: "2 Dhjetori" te konkretizojne fillimisht ndertimin e plote te Ures qe do te lidh keto 2 segmente. Punimet e nisura prej me shume se 1 viti duket keshtu se do te marrin nje hap konkret ndersa priten te dislokojne edhe disa mjete te renda tip vinc per ndertimin e vepres ne fjale. Pas perfundimit te saj pritet qe te vijoj puna edhe per fazat finale te rruges ne fjale me nje gjatesi afro 500 metra per te shkuar ne sistemim asfaltimin e plote te saj. Pertej kesaj shume komente mes banoresh te Corovodes per segmentin ne fjale thone se ka shume dukuri te erozionit nisur kjo edhe nga bimesia e paket dhe shkarjet e dherave te shumta vit pas viti.
© Corovoda On Line