Jozyrtare: Komuna Qender Skrapar "Nuk" ka lek per KEMP. Fondi: Ne pritje **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Jozyrtare: Komuna Qender Skrapar "Nuk" ka lek per KEMP. Fondi: Ne pritje

Fatjon Kaloci
1.11.13
Sipas disa reagimeve qe vijne nga banore te fshatrave prane Corovodes, pjese te njesise administrative te Komunes Qender thuhet ndonse smund ta konfirmojme ende zyrtarisht se njesia ne fajle nuk ka asnje para per tu shperndare perftuesve te trjatimit suport per invaliditet dhe Kemp. Ne nje reagim ardhur per Corovoda On Line nje prej banoreve citon se administrata e komunes iu ka pranuar gjendjen e veshtire dhe se jane ne pritje te ardhjes se fondit te ri. Per te njejten problematike veshtiresite financiare ka jo vetem ne kete njesi te Skraparit por edhe ne njesi te tjera madje edhe bashki ku perkrahja ekonomike ende nuk levrohet. Skrapari eshte nje nder zonat me varferi te larte ne vend.
©Corovoda On Line