Jozyrtare: Ndryshimi blu. Largohet Kreu i Komisariatit Skrapar. Se shpejti Drejtuesi i Ri. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Jozyrtare: Ndryshimi blu. Largohet Kreu i Komisariatit Skrapar. Se shpejti Drejtuesi i Ri.

Fatjon Kaloci
8.11.13
Ne opinion-metrin e Corovoda On Line ndonse nje nder drejtuesit e rendit me te pelqyer ne komunitetin vendas sipas nje raporti jozyrtar Kreu i Komisariatit Skrapar A.T. do te largohet nga drejtimi ne Skrapar per nje detyre tjeter ne nje rreth tjeter te Shqiperise. Ne raportin jozyrtar citohet se pritet qe ne detyren e re ne Komisariatin e Skraparit mund te vij M.G. edhe ky nje drejtues i larte qe ka punuar ne disa rajone bregdetare te Shqiperise. Pritet qe fillim java te konkretizoj kete info ndersa nuk jepen shume detaje. Sikunderse pritet edhe ky ndryshim i radhe i referohet Strategjise Kombetare mbi Rendin dhe Policimin ne komunitet qe tashme ne Shqiperi rregjistron 50 ditet e para te platformes qeverisese.
Per cdo te re, Corovoda On Line do te kete reflektimin ne UPdate te ketij postimi si dhe INFO ne grupin tone ne facebook.
© Corovoda On Line