Ndryshime ne Komisariatin Skrapar. Emerohen Shefat e Krimeve dhe te Qarkullimit Rrugor **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ndryshime ne Komisariatin Skrapar. Emerohen Shefat e Krimeve dhe te Qarkullimit Rrugor

Fatjon Kaloci
13.11.13
Pas disa vitesh Komisariatit Skrapar i rikthehet Qarkullimi rrugor. Ashtu sikunder pritej qe prej pas elektoraleve 2013 ku programi i majte diktoi, edhe ne Corovode kete fillim jave ndryshimet ne linjen e re te funksionimit te Komisariatit Skrapar preken edhe Emerimin e Shefit te Ri te Qarkullimit Rrugor. Po ashtu nje tjeter ndryshim ka te bej me emerimin e Shefit te ri te Krimeve. Te dyja ndryshimet kane nje vecori qe lidhet me emerime te personave me shume eksperience ne keto detyra Per disa kohe ne rekorde te njepasnjeshme vjedhesh te raportuara situata e blu-ve lokale u kompromentua per zbulueshmerine.
© Corovoda On Line