Corovode: Projekti i ri i Sheshit Qendror. Te premten 20 dhjetor 2013 prezantimi zyrtar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Projekti i ri i Sheshit Qendror. Te premten 20 dhjetor 2013 prezantimi zyrtar

Fatjon Kaloci
18.12.13
Kete te premte 20 dhjetor 2013 Bashkia Corovode do te njoh qytetaret e saj me projektin e ri te qendres se qytetit. Projekti i ri do te prezantohet ne nje aktivitet qe do te mbahet rreth ores 11:00 ndersa nen tematik eventi do te mbaj emrin 'Rikonceptimi dhe Ristrukturimi i Sheshit "Riza Cerova". Ne aktivitet pritet te marrin pjese edhe drejtues te larte politik te Qarkut si edhe deputete te zones. Qendra e qytetit te Corovodes pritet te ndryshoj thuajse totalisht imazhin krahesuar me ate aktual. Sikunder Corovoda On Line e ka paraprire gjate javes se pare te dhjetorit kete lajm ne ate kohe te pakonfirmuar sipas gjasave projekti do te ngjahsoj me skice idene e prezantuar ne 2011 gjate elektoraleve lokale te atehershme.
© Corovoda On Line / Ne imazh Maketi 2011 i ketij Projekti