Permiresohet gjendja e rruges hyrese per ne Corovode. Prej ditesh mjete te renda po "rilevojne" cilesine e rruges. VIDEO **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Permiresohet gjendja e rruges hyrese per ne Corovode. Prej ditesh mjete te renda po "rilevojne" cilesine e rruges. VIDEO

Fatjon Kaloci
20.12.13
Prej mese 10 ditesh ne nje ritual me intesiv se me pare mjete te renda u shfaqen ne pak kilometrat e rrenuar qe mundesojne hyrjen ne Corovode. Prej vitesh ne nje gjatesi prej afro 2.5 kilometra rruga ishte kthyer ne nje proble serioz vecanerisht per drejtuesit e mjeteve. Edhe pse cakullimi apo nivelimi i rruges tashme jane kryer ne pjesen me te madhe te tyre ende problematika nuk ka marre zgjidhje perfundimtare deri ne asfaltimin e ketij segmenti. Perpos kesaj disa segmente ne zona te caktuara te rruges ende mbartin veshtiresi sidomos per ditet e rreshjeve dimerore pasi fenomenet e shkarje te dherave apo materialeve te gurta apo ne nje rast edhe mos mbajtjen e tabanit te rruges e bejne ende problematike kete segment. Jozyrtarisht besohet se gjithcka do te rregullohet se shpejti dhe besohet se nje segment rruge kur kjo e fundit mund te pesoj shkarje mund te evitohet i gjithe segmenti ne fjale. Sipas Corovoda On Line ka qene interesimi i deputeteve te Skraparit qe kane bere te mundur rikthimin e mjeteve ne rregullimin e kesaj pjese. Ne videon ne bashkengjitje Corovoda On Line ju ripropozon gjendjen e dikurshme te kesaj rruge.

©Corovoda On Line