Corovode: Urdherpagesat e pensioneve nga shkurti 2014 kalojne Online. Sherbimi prane zyrave postare **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Urdherpagesat e pensioneve nga shkurti 2014 kalojne Online. Sherbimi prane zyrave postare

Fatjon Kaloci
2.2.14
Nga java e pare e shkurtit 2014 edhe Skrapari do te bej kalimin online te urdherpagesave te pensioneve qe merren prane filialit te Posta Sh.A. Corovode.
Skrapari keshtu i bashkengjitet edhe Kucoves dhe Beratit qe ne qark e kane nisur me heret kete projekt. Perfituesit e kategorive te pensioneve apo perftimeve afatshkurtra do te kene tashme me lehtesi ne veprimin e terheqjes se pensionit perkates duke favorizuar kohe. Po ashtu synohet qe te shmangen edhe vonesat qe lindnin per shkak te marrjeve te pensioneve jo ne datat e caktuara. Nga 3 shkurti 2014 pritet instalimi i dhe vendosja e pajisjeve te kerkura ndersa me normalisht sistemi pritet te funksionoj pas mes shkurtit pas verfikimeve te ndryshme qe do te behen.
©Corovoda On Line