E rralle: Kanguri ben BodyBuilding. Familja rregjistroi ne video levizjet e vecanta te sisorit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

E rralle: Kanguri ben BodyBuilding. Familja rregjistroi ne video levizjet e vecanta te sisorit

Fatjon Kaloci
13.2.14
Nje video e rralle qe shfaqte nje kangur duke pozuar ne formen e tij "muskujt" dhe imazhe te denja per nje kompeticion Body Building. Imazhet e vecanta qe tregojne gjitarin ne pozicione te vecanta dhe aspak te zakonta muskulare u rregjistruan ndersa nje burre i cili me familjen e tij po ushqente kangurin ndersa ky qendronte brenda nje gardhi mes disa shpendeve te tjere. Videoja e shkurter ne fjale jepet ne bashkengjitje dhe tregon lehtesisht disa nga momentet e "te fortit"
©Corovoda On Line