Ndarja e re administrativo - territoriale. Me diskutime dhe opinione ne Corovode. VIDEO **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ndarja e re administrativo - territoriale. Me diskutime dhe opinione ne Corovode. VIDEO

Fatjon Kaloci
26.6.14
Në një transmetim Live Video, drejtpërdrejt nga Çorovoda në gjithë Shqipërinë Corovoda Online trasmetoi më herët në rrjetin social në Google Plus një sinjal të drejtpërdrejtë që vinte nga mjediset e një takimi me shoqërinë civile mbi reformën territoriale të pritshme. Takimi nisi dicka rreth orës 11:00 të kësaj të enjteje 26 qershor 2014. Rrjeti ynë ripublikon edhe një herë videon nga ky takim (kortezi për cilësine jo fort të mirë) ku mund të ndiqni të plotë takimin me mjaft interes për ndryshimet e pritshme të ndarjes se re territoriale.

©Corovoda Online