Polican: Mbi 2000 banore mirepresin garuesit. Gara Run4Autism Perkrahja Solidare **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Polican: Mbi 2000 banore mirepresin garuesit. Gara Run4Autism Perkrahja Solidare

Fatjon Kaloci
2.6.14
Te pakten 130 garues mbeshtetes te ceshtjes sociale garuan kete te diele ne oren 11:00 ne Garen per Autizmin. Ne nje nism te iniciuar fillimisht nga 5 garues e me pas ne 30 te tille ne menyre surprize numri i atyre qe mbeshteten nismen konkrete ne 5 kilometrat e gares per Policanin shkuan ne plot 130. Gara e nisur nga Shen Tod deri ne Qendren e Policanit ne sheshin Tomorri u perkrah edhe nga rreth 2 000 banore te qytetit te Policanit qe prisnin ne shesh ardhjen e mesazhereve te mbeshtetjes te atyre qe vertet me shume mund garojne ne cdo dite te jetes me famije autiste. Nuk mungoi ne kete event siperhere perkrahes i ceshtjeve sociale edhe Kreu i Bashkise Polican Adriatik Zotkaj. Edhe zevendes ambasadori amerikan ne Tirane Henri Zhardin ishte pjesemarres ne kete sfide. E gjithe kjo nisem morri jete nga Fondacioni "Autizmi flet Shqip" i drejtuar nga Everest Haxhia. Nje dite me pas ky i fundit u shpreh me vleresime teper pozitive dhe mbreselenese nga Gara e se dieles  1 Qershor 2014 ne Polican. Corovoda Online ne rrjetin social ne Facebook i beri prej javesh jehone eventit.

©Corovoda Online