TAP: Së shpejti në Çorovodë Open Door. Për disa ditë një shërbim i hapur për publikun **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

TAP: Së shpejti në Çorovodë Open Door. Për disa ditë një shërbim i hapur për publikun

Fatjon Kaloci
2.8.14
Jozyrtarisht mësohet së së shpejti në Çorovodë përfaqësues të projektit Trans Adriatic Pipeline do të jenë më afër publikut më së shumti palëve tek të cilat pronat e tyre mund të preken nga hapi i parë konkret i ndërtimit të akseve rrugore (rrugë automobilistike) që do të kalojnë makineritë për ndërtimin e gazsjellsit TAP. Instalimi i disa aparaturave kompjuterike për Çorovodën do të mundësoj që të gjithë subjektet të cilët preken në pronat e tyre të shohin grafikisht pjesët konkrete dhe hapësirat ku do të ndërtohen rrugët. Kjo nisëm besohet se do të vijoj më pas edhe në zyra të ngjashme që do të operojnë për pak ditë edhe në komuna të tjera ku mund të kalojnë këto segmente rrugore.
©Corovoda Online / Imazhi me karakter ilustrues - Rruga në Hambull, Skrapar