Festat e Nëntorit: Aktivitet në Qëndrën Kulturore të Fëmijëve në Çorovodë FOTO **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Festat e Nëntorit: Aktivitet në Qëndrën Kulturore të Fëmijëve në Çorovodë FOTO

Fatjon Kaloci
27.11.14
Kjo javë ka qënë me aktivitete të shumta në Kuadër të Ditës së Flamurit dhe 70 vjetorit të çlirimit të Shqipërisë ku në Çorovodë më së shumti kanë qënë nxënësit e shkollave protagonistët e këtyre aktiviteteve së bashku me mësuesit dhe stafeve të Qëndrave Kulturore në Çorovodë. Më herët nxënës të shkolave 9-vjeçare përmes një aktiviteti të konceptuar edhe si një konkurs njohurish mbi historinë, luftëtarët dhe patriotët e Skraparit në datat kulmore të Historisë së Shqipërisë si 28 dhe 29 Nëntori. Aktiviteti shoqërohej me këngë e valle patriotike. Në eventin e fillim javës ishin të pranishëm edhe përfaqësues të lartë lokal si dhe prindër, e mësues. Çorovoda online (në facebook) sjell disa imazhe nga ky aktivitet (jo cilësi e lartë) dërguar nga disa ndjekës për stafin tonë.
©Corovoda Online