Nis rikonstruksioni i rrugës Berat - Skrapar. Fondi i nisjes së punimeve 60 milion lek **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nis rikonstruksioni i rrugës Berat - Skrapar. Fondi i nisjes së punimeve 60 milion lek

Fatjon Kaloci
12.4.15
Një ndër rrugët më problematike të Qarkut të Beratit, ajo që lidh Beratin me Skraparin do ti nënshtrohet rikonstruksionit. Të premten 10 prill 2015 nisën punimet me një fond fillestar nisje prej 60 milion lek, dhe faza e parë e punimeve do të jetë nga Uznova deri në drejtim të fshatit Vodicë. Ky do të jetë segmenti i parë që do ti nënshtrohet ndryshimit. Punimet do të vazhdojnë deri në ristrukturimin e plotë të aksit rrugor duke mbërritur deri në Çorovodë raportojnë burime për corovoda online. Prej shumë vitesh ky aks rrugor disa faza ristrukturimi por që përgjithësisht kanë qënë pjesore. Fondi i nisjes së punimeve është akorduar nga Ministria e Transportit.
©Corovoda Online