Zgjedhjet 2015: Ja cilët do të jenë Anëtarët e Këshillit Bashkiak Poliçan. Mandatet sipas përqindjes **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhjet 2015: Ja cilët do të jenë Anëtarët e Këshillit Bashkiak Poliçan. Mandatet sipas përqindjes

Fatjon Kaloci
25.6.15
Përfundimi i proçesit elektoral jep edhe konfigurimin e ri që do të ketë Këshilli Bashkiak Polican. Corovoda Online në këtë postim publikon edhe Emrat që do të jenë pjesë e këtij këshilli si dhe përqindjet e fituara për subjekt. Ndonse ende nuk kemi një vendim zyrtar trendi sipas corovoda online eshte i përcaktuar si më poshtë:
Këshilli Bashkiak Polican (2015)
1. Mandati për subjektin Partia Demokratike - Shefit Gorezi
2. Mandati për subjektin Partia Demokratike - Libonike Nurellari
3. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Mimoza Lulaj
4. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Defrim Hysenbelli
5. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Ermiona Taho
6. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Hajri Bregu
7. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Selvi Turhani
8. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Bajram Dollani
9. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Natasha Xhafkollari
10. Mandati për subjektin Partia Socialiste - Muharrem Senka
11. Mandati për subjektin Partia PSV 91 - Haredin Avdylaj
12. Mandati për subjektin Partia FRD - Shkelqim Ismailaj
13. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Altin Mema
14. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Esmeralda Hoxha
15. Mandati për subjektin Partia Levizja Socialiste për Integrim -Refat Spahiu
Corovoda Online me paanshmëri mbuloi në disa prej rrjeteve online këtë proçes duke marrë vlerësime të shumta.
©Corovoda Online