Bodybuilding: I riu nga Skrapari vlerësohet me çmimin e parë në kategorinë 100 kg. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Bodybuilding: I riu nga Skrapari vlerësohet me çmimin e parë në kategorinë 100 kg.

Fatjon Kaloci
18.10.15
U zhvillua një ditë më parë e shtunë 17 tetor 2015 Kampionati Kombëtar i BodyBuilding 2015. Eventi u mbajt në Tiranë në mjediset e Akademisë së Arteve. Për kategorinë 100 kg për meshkuj, djali nga Skrapari 33 vjeçari Dorian Fataj fitoi çmimin e parë në këtë kategori. Në 2010 dhe 2014 Fataj është shpallur Kampion i Bodybuilding. Ai ka lindur në 10 mars 1982 në Skrapar dhe fillesat me BodyBuilding i ka patur në moshën 16 vjeçare në Gjermani ndërsa pjesëmarrjen e parë në kompeticionin shqipëtar të kësaj disipline sportive e ka patur në 2005.
©Corovoda Online / Na ndiqni edhe në facebook në blogun e vetëm interaktiv të Skraparit