Skrapari kundër Dhunës ndaj Grave dhe të rejave. Pritet një aktivitet në fillim javë **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapari kundër Dhunës ndaj Grave dhe të rejave. Pritet një aktivitet në fillim javë

Fatjon Kaloci
4.12.15
Me moton "Bëhu Portokalli!" fillim java që vjen pritet të ketë një aktivitet që do të zhvillohet nga Bashkia Skrapar së bashku me donatorët e një projekti kombëtar në kuadër të luftës ndaj dhunës që ushtrohet ndaj grave. Për 16 ditë që nga 24 nëntori 2015 në Gjithë Shqipërinë do të zhvillohen aktivitete për këtë kauz. Në Skrapar një aktivitet pritet të zhvillohet në datën 7 dhjetor 2015 ku përfaqësues të ndryshëm do të flasin rreth fenomenit dhe masave parandaluese të komunitetit dhe enteve respektive për tënë bashkë kundër kësaj dukurie negative.
©Corovoda Online