Kush është Objekti më i Bukur Bektashi në Shqipëri? FOTO Imazhet më të bukura në Jug të Shqipërisë **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kush është Objekti më i Bukur Bektashi në Shqipëri? FOTO Imazhet më të bukura në Jug të Shqipërisë

Fatjon Kaloci
19.8.16
Ditët e Pelegrinazhit Bektashi në Tomorr, Skrapar mbledhin veç qindra mijëra njerëzve dhe shumë, po shumë donacione... në vlera monetare. Shpesh vizitorët bëjnë reagime mbi atë se çfarë mund të investohej më mirë në vendin e shenjtë. Megjithate, disa imazhe mbresëlëse, që Corovoda Online publikon do t'ju lënë pa mend, për një bukuri magjepsëse që nuk ndodhet në Skrapar dhe nuk është shumë e njohur për ndonjë pelegrinazh të përmasave që ka Pelegrinazhi i Skraparit. Imazhet në vijim i përkasin Teqesë së Sarandës, dhe investimi duket përrallor dhe i mbrekullueshëm. Kjo së paku është përshtypja jonë redaksionale pasi nuk kemi ndonjë referencë ende se cili objekt bektashi në Shqipëri është më i bukur. Por pas këtyre pamjeve jemi të sigurtë se do të habiteni.


Corovoda Online