Poliçan: Zbulohet parcela me mbi 2 200 bimë narkotike. Ngjarja një ditë më parë **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Poliçan: Zbulohet parcela me mbi 2 200 bimë narkotike. Ngjarja një ditë më parë

Fatjon Kaloci
19.8.16
Më herët, në Poliçanin e së enjtes 18 Gusht 2016 rreth 2 217 rrënjë të bimës narkotike Canabis Sativa u asgjesuan me diegie nga blutë e qytetit pranë. Sipas lajmit zyrtar, Bimët janë gjetur të kultivuara në tokë shtetërore, në lagjen Gumaj, pjesë e fshatit Vokopolë,  që tani me ndarjen e re administrative i përket Bashkisë Poliçan. Seksioni për krimet në Stacionin e Policisë Poliçan po punon për identifikimin e autorit (autorëve) si dhe për kapjen e tye. Ngjarja ndodhi një ditë më parë, 18 Gusht 2016
Corovoda Online / Imazhi Arkiv