Çiftet që lindin binjak apo trinjak? Bashkia Skrapar një kuotë ndihmëse mujore për ta **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Çiftet që lindin binjak apo trinjak? Bashkia Skrapar një kuotë ndihmëse mujore për ta

Fatjon Kaloci
29.10.16
Mbështetja sociale e Bashkisë Skrapar për çiftet që lindin fëmijë binjak apo trinjak do të konkretizohet në një ndihmesë modeste mujore për ta nga ana e institucionit vendor. Kështu së fundmi në një vendim të Këshillit Bashkiak Skrapar me Nr.57 të datës 27 Shtator 2016 vendori ndihmon familjet që sjellin në jetë "beba" binjak apo trinjak me një vleftë të caktuar mujore që shkon nga 3 300 lek në muaj për çiftet që sjellin në jetë fëmijë binjak apo 6 600 për një rast të lindjes së trenjakve. Propozimi iu bë Këshillit Bashkiak Skrapar nga Drejtoria e Kujdesit Social, Arsimit, Kulturës dhe Sportit
Corovoda Online