FOTO - Ndryshimi: Projekti i ri mbi kanione ndryshon me Fazën e Parë Ja si ndryshon pika më e lartë mbi OSUM **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

FOTO - Ndryshimi: Projekti i ri mbi kanione ndryshon me Fazën e Parë Ja si ndryshon pika më e lartë mbi OSUM

Fatjon Kaloci
7.11.16
Një ditë më parë Instalacioni i ri metalik mbi Kanionet e Osumit u vendos në fund të Fazës së Parë të Projektit ambicioz. Projekti i konceptuar në dy faza synon të jetë vendi i atraksionit turistik për mijëra vizitorë e turistë të shumtë të zonës së Skraparit. Punimet në vendin e quajtur Kampingu i Kanioneve pranë Flamurit do të vijoj fazën e dytë me disa shërbime ndihmëse si shkallare dhe elementë të tjerë. Në imazhin në bashkëngjitje shohim një prej planeve të ndryshimit në një shkrepje të kësaj të hëne 7 nëntor 2016.
Corovoda Online