Kalendari - Festat Zyrtare të Pushimit 2017 në Shqipëri - Ja Kalendari i Festave **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kalendari - Festat Zyrtare të Pushimit 2017 në Shqipëri - Ja Kalendari i Festave

Fatjon Kaloci
25.12.16
15 ditë zyrtare do të jenë Festë për Shqipërinë e Vitit 2017. Corovoda Online publikon në vijim si për çdo vit edhe kalendarin e Festave Zyrtare në Shqipëri duke kujtuar se në rastet e përkimit të ndonjë prej datave të mëposhtme me ditët e fundjavës së të shtunave apo të dielave data e festës merr një apo më shumë nga fillimjava që pason. Le të shohim pak shkurtimisht cilat janë Ditët e Festave Zyrtare për Vitin 2017 në Shqipëri.

1 & 2 Janar 2017 - Festat e Vitit të Ri
14 Mars 2017 - Dita e Verës
22 Mars 2017 - Dita e Nevruzit
16 Prill 2017 - E diela e Pashkëve Katolike & E diela e Pashkëve Ortodokse
17 Prill 2017 - (E hëna e Pashkëve Katolike & E hëna e Pashkëve Ortodokse)*
01 Maj 2017 - Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve
25 Qershor 2017 - **Dita e Bajramit të Madh
26 Qershor 2017 - (E hëna e Bajramit të Madh)*
1 Shtator 2017 - **Dita e Kurban Bajramit
19 Tetor 2017 - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
28 Nëntor 2017 - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 Nëntor 2017 - Dita e Çlirimit
08 Dhjetor 2017 - Dita Kombëtare e Rinisë
25 Dhjetor 2017 - Krishtlindjet

Shënim: - Shenjat ** mund të jenë data të ndryshyeshme bazuar në kalendarin fetar
Corovoda Online