Një tjetër filial Bankier i shtohet Çorovodës - BKT me filialin e saj tashmë edhe në Skrapar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Një tjetër filial Bankier i shtohet Çorovodës - BKT me filialin e saj tashmë edhe në Skrapar

Fatjon Kaloci
30.12.16
Banka Kombëtare Tregtare do të jetë operatori i tretë që do të ketë Çorovoda. Por ky nuk pritet të ejtë i vetmi pasi mendohet se mes vitit 2017 një tjetër filial bankar do të hapet si perator i katërt në Çorovodë, por deri atëherë do të duhet të presim mesin e vitit 2017. Banka Kombëtare Tregtare është krenare të prezantojë degën e saj më të re, Dega “Çorovodë”, duke rritur numrin e degëve të saj në 92 degë, nga të cilat 66 në Shqipëri dhe 26 në Kosovë. Kështu u shkrua më herët në rrjetin social të BKT më herët.  Dega “Çorovodë”, do të ofrojë të gjithë gamën e produkteve dhe shërbimeve që BKT ofron për të gjithë klientët e saj. Kujtojmë në Çorovodë operojnë Raiffeisen Bank, Credins Bank dhe së fundmi BKT
Corovoda Online