Bora e parë - Corovoda nuk i gëzon zbardhjes. Por kur do të rikthehen rreshjet e borës sërisht. Ja Parashikimi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Bora e parë - Corovoda nuk i gëzon zbardhjes. Por kur do të rikthehen rreshjet e borës sërisht. Ja Parashikimi

Fatjon Kaloci
6.1.17
Që nga ora 01:30 rreshje të dobta bore ranë edhe në Çorovodë. Edhe përse vijuan deri në prag mesditën e 6 Janarin 2017 intesiteti i tyre ishte i dobët dhe kjo nuk mjaftoi të zbardhte qytetin e vogël. Majat e Maleve pranë ishin busulla e vetme e orientimit të vështrimeve të gëzuara të më të vegjëlve.  Këto u konsideruan si rreshjet e para të borës të rëna në Çorovodë. Por nuk do të jenë të vetme për janarin. Të paktën kështu parashikohet për shërbimin weather.com i cili parashikon se në 14 Janar 2017 do të ketë rreshje të dobta bore të shoqëruara me shi. Ndonse larg deri atëherë dhe parashikimet humbasin besueshmëri kur janë të largëta, sipas weather.com në janar në Çorovodë do të ketë gjasa për rreshje të dobta bore edhe në 24 dhe 27 janar.
Corovoda Online